KMO-portefeuille


Flexorius is dienstverlener voor de kmo-portefeuille waardoor je financiële steun kan genieten voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.


Voor wie is de kmo-portefeuille?

Ben je de zaakvoerder van een kmo (kleine of middelgrote onderneming), beoefenaar van een vrij beroep of ben je zelfstandige, en draagt de gekozen Flexorius opleiding bij tot een verbeterd functioneren van jouw bedrijf, dan kom je wellicht in aanmerking voor deze financiële steun via de kmo-portefeuille.

Extra info met betrekking tot de voorwaarden en het indienen van de subsidieaanvraag, vind je hier:


Ik wil voor Flexorius Academy gebruik maken van de kmo-portefeuille, hoe doe ik dit?

Stap 1: 

Je meldt je aan via de knop "Aanmelding" bovenaan het scherm in vult de nodige gegevens in. Je krijgt onmiddellijk een mail om je account te activeren. Daarna is je account actief.

Stap 2: 

Je schrijft je in voor een opleiding door een e-mail te sturen naar inschrijven@flexorius.academy (link). We contacteren jou om even de gegevens te overlopen en vervolgens zal je van Flexorius een bevestigingsmail ontvangen met concrete stappen (BTW factuur) om je inschrijving te kunnen vervolledigen en de cursus te kunnen starten.

Belangrijke info

  • Je aanvraag KMOP moet ten laatste 2 weken na de start van de opleiding gebeuren. 
  • Ons erkenningsnummer is DV.O236459
  • Het bedrag dat je kan inbrengen omvat enkel het volledige cursusgeld exclusief BTW. Voor het exacte bedrag consulteer je onze website en zoek je de opleiding op waarvoor je bent ingeschreven. De prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW.