HR Academy

Een onderdeel van Flexorius - United solutions in HR


Wie is Flexorius?

Flexorius werd opgericht door Bert Van Aerschot en Katrien Vanrusselt. Bert is ingenieur van opleiding en volgde een Executive MBA bij Vlerick. Bert denkt in termen van oplossingen en heeft steeds een bepaald doel voor ogen. Katrien heeft Communicatiemanagement gestudeerd. Ze heeft een jarenlange ervaring in HR en in Contingent Workforce Management. Ze wordt gedreven door positieve interacties met mensen.

Samen bezitten ze een goede mix van pragmatisme, efficiëntie, ervaring, proces-denken en emotionele intelligentie. Flexorius bestaat uit een team van gemotiveerde HR specialisten. We staan elke dag opnieuw klaar om onze klanten verder te helpen in een bedrijfscultuur van open communicatie en high-level denkvermogen met een hands-on mentaliteit. Voor elk vraagstuk in human resources biedt Flexorius een oplossing.

Er zijn onwaarschijnlijk veel invalshoeken om met human resources stappen te zetten naar een betere werking. Je weet niet waar beginnen? Geen probleem, wij luisteren eerst en staan daarna bij met gepast advies.

Visie

Flexorius gelooft in langdurige, intensieve en duurzame klantenrelaties om de hr-uitdagingen met succes aan te gaan in een continu veranderende maatschappij. Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat flexibiliteit, ondersteund door de juiste technologie & data, je concrete vraag en het aanbod op de arbeidsmarkt in evenwicht brengen.

Missie

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr-beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor je onderneming. Flexorius onderscheidt zich met een procesmatige en modulaire aanpak op maat van je noden, waarbij directe progressie een prioriteit is in elke vorm van samenwerking.Flexorius BV
Dr. Vanderhoeydonckstraat 50 bus 1
3560 - Lummen
BTW BE 0675 544 919
www.flexorius.hr